Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 9,- - € 199,-
Van Aan
€ 199,-
€ 9,-
6 tot 10 jaar 1
10 jaar en ouder 2
Volwassenen 2
180 kg
160 kg
50 kg
2 tot 4 jaar 2
FAS 3
Ja 4
Ja, afhalen nu mogelijk 4
4 1
5 3

4 producten

4 producten

Zwembadenland

Transformeer Jouw Thuis in een Oase van Ontspanning met Onze Zwembaden

Welkom bij Funty, hoogwaardige zwembaden voor thuisgebruik. Creëer je eigen persoonlijke oase van ontspanning en plezier met onze duurzame en stijlvolle zwembadoplossingen. Of je nu op zoek bent naar verkoeling op een warme dag of wilt genieten van gezinsplezier, onze zwembaden zijn de perfecte aanvulling op jouw levensstijl.

Waarom Kiezen voor Onze Zwembaden?

1. Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Funty streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit. Onze zwembaden worden vervaardigd met duurzame materialen om langdurig gebruik te garanderen. Onze focus op duurzaamheid betekent dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je eigen zwembad in de achtertuin.

2. Diverse Opties voor Elke Ruimte

Of je nu een compacte opblaasbare optie zoekt of een permanent, ingegraven zwembad, wij hebben de perfecte oplossing voor elke ruimte. Onze diverse selectie stelt je in staat om het zwembad te kiezen dat naadloos past bij jouw stijl, behoeften en beschikbare ruimte.

3. Eenvoudige Installatie en Onderhoud

Onze zwembaden zijn ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Met eenvoudige installatie-instructies kun je snel genieten van verfrissende duiken in je eigen achtertuin. Bovendien maken innovatieve onderhoudsopties het behouden van de waterkwaliteit moeiteloos, zodat je meer tijd kunt besteden aan ontspannen.

Ontdek Onze Zwembadmodellen

- binnenkort!

Ontdek ons assortiment zwembaden en vind het model dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Van opblaasbare familiezwembaden tot elegante ingegraven zwembaden, we hebben het allemaal. Bekijk onze catalogus en transformeer jouw achtertuin in een privéparadijs.

 

4 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Geen producten meer gevonden