Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 179,- - € 229,-
Van Aan
€ 229,-
€ 179,-
80 kg
70 kg
0 tot 2 jaar 2
2 tot 4 jaar 1
Avyna 3
Ja 3
5 3

3 producten

3 producten

Accessoires

Springkussen onderdelen

Bij een springkussen komen er nog een aantal onderdelen bij de opzet kijken, namelijk de blower, pomp en andere accessoires. Bij de aanschaf van een springkussen is een blower en haringen, tas en reparatieset inbegrepen. Om het springplezier nog veiliger te maken.

3 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Losse pomp voor springkussen 350 Watt
  Losse pomp voor springkussen 350 Watt
  € 179,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 2. Losse pomp voor springkussen 430-480 Watt
  Losse pomp voor springkussen 430-480 Watt
  € 199,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
 3. Losse pomp voor springkussen 680 Watt
  Losse pomp voor springkussen 680 Watt
  € 229,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
Geen producten meer gevonden

Blower springkussen

Naast de aanschaf van een springkussen is het belangrijk om een professionele blower voor het springkussen te hebben. Een blower is een belangrijk onderdeel van de springkussen. Deze is speciaal ontwikkeld om de druk erop te houden en lucht te blazen in de kussen. De blower is eenvoudig te bevestigen aan het aansluitpunt van het springkussen.

Shop diverse springkussen blowers bij Springkussensland.

Pomp springkussen

Een pomp is afhankelijk van de grootte van de springkussen. Hoe groter het luchtkussen hoe sterker de pomp moet zijn om voldoende kracht te kunnen leveren zodat het luchtkussen goed gevuld blijft.

Accessoires voor meer plezier

Naast de springkussen zijn er losse accessoires verkrijgbaar, zoals losse ballenbak ballen en een opblaasdoel voor in water. Hiermee kunnen kinderen activiteiten doen als waterpolo, voetbal of basketbal.

Opzetten springkussen

Bij het opzetten van de springkussen is het belangrijk om een schone vloer te hebben. Verwijder al de scherpe dingetjes op de grond en plaats het onderzeil. Zorg dat het springkussen goed uitgerold word en maak plaats voor de pomp/blower. Sluit de slurf van de springkussen aan de pomp. Stop de stekker vervolgens aan een verlengsnoer. Zet vervolgens de schakelaar aan op de pomp. Hierdoor zal het luchtkussen zich binnen een paar minuten vullen met lucht.

Klaar om te springen?