Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 16,- - € 160,-
Van Aan
€ 160,-
€ 16,-
12 jaar en ouder 1
0 tot 2 jaar 3
Heemskerk 2
Ja 4
Ja, afhalen nu mogelijk 1
7 1
8 3

4 producten

4 producten

Schijven

Hier kunt u sjoelschijven of sjoelstenen kopen

Heeft u al een sjoelbak maar bent u de sjoelschijven kwijt geraakt of wilt u gewoon weer een mooie nieuwe set gladde sjoelschijven? Zonder goede stenen kan er niet gesjoeld worden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor nieuwe. Naast dat wij diverse sjoelbakken leveren hebben we voor bijna iedereen wel een geschikte set. Hieronder vindt u ons assortiment nieuwe beuken houten sjoelstenen. Kijk snel welke set u nodig heeft en begin snel met spelen. Is uw oude sjoelbak toch ook aan vervanging toe dan worden alle nieuwe sjoelbakken bij ons standaard geleverd met een set sjoelschijven.

4 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Longfield Sjoelschijven 52mm (30 stuks)
  Longfield Sjoelschijven 52mm (30 stuks)
  € 24,95
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
 2. Heemskerk Sjoelschijven Set 30 stuks
  Heemskerk Sjoelschijven 52 mm (30 stuks)
  € 30,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
Geen producten meer gevonden

Welke sets sjoelschijven hebben wij?

We hebben namelijk sets van 20 stuks voor een mini sjoelbak. Deze zijn slechts 29mm in diameter. Maar we hebben ook de normale sjoelschijven in sets van 30. Deze hebben een diameter van 50 of 52 mm. De Heemskerk sjoelschijven hebben een diameter van 52mm en de Jakkolo 50 mm. Bekijk dus even goed bij uw sjoelbak welke stenen u nodig heeft. Het zou jammer zijn als ze niet door de gleufjes passen. De fijnste sjoelstenen zijn hol gedraaid. Hierdoor hebben ze minder wrijving op het speelveld en glijden ze dus extra goed. Alle sets sjoelschijven zijn van goede kwaliteit en zullen het sjoelplezier weer voor jarenlang terug brengen. Raak de stenen niet kwijt door ze netjes op te bergen in de vakjes van de sjoelbak en de deksel erop te plaatsen. Vindt u het lastig om een keuze te maken voor de juiste sjoelschijven, dan staan de specialisten van onze klantenservice graag voor u klaar. U kunt ze bereiken door een email te sturen, te bellen, te chatten, te WhatsAppen of u kunt gebruik maken van het online contact formulier. Een van onze medewerkers zal binnen één of maximaal twee werkdagen contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden of u te begeleiden in het maken van de juiste keuze.

Makkelijk te bestellen

Wanneer u wel weet welke sjoelstenen u wilt bestellen, kunt u hieronder een keuze maken en makkelijk bestellen en betalen. Voor bestellingen onder de €. 49,- rekenen wij 14,95 verzendkosten. We hebben ook andere accessoires zoals een sjoelscore formulier of een sjoeltafel. Wij streven ernaar om bestellingen na ontvangst van de betaling binnen één tot drie werkdag te bezorgen. Indien gewenst kunt u sommige producten ook bij ons filiaal in Vijfhuizen ophalen. Informeer dan altijd eerst even naar de actuele voorraad. De website voorraad kan afwijken van de voorraad in Vijfhuizen omdat er verschillende verzenddepots verspreid over Nederland zijn.