Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 59,- - € 290,-
Van Aan
€ 290,-
€ 59,-
Tot 8 jaar 4
8 tot 12 jaar 10
12 jaar en ouder 12
70 kg
2 tot 4 jaar 4
4 tot 6 jaar 2
8 jaar en langer 7
10 jaar en langer 4
Toon meer Toon minder
Thuis 16
Zakelijk 11
Heemskerk 17
Ja 18
Ja, afhalen nu mogelijk 1
4 3
5 2
7 8
8 1
9 4
Toon meer Toon minder
Standaard 10
Wedstrijd 8
Opklapbaar 3
Mini 3
Toon meer Toon minder

18 producten

18 producten

Heemskerk

Heemskerk sjoelbak; Exclusief en duurzaam

De gebroeders Heemskerk verkochten in 1937 hun eerste zelfgeproduceerde tafeltennis onderdelen. Pas na de oorlog werd de vraag groter en zijn de twee ex-tafeltenniskampioenen in 1962 de productie en verkoop als enige werk gaan doen. Daarvoor waren zij werkzaam in de botenbouw. Heemskerk-sport kwam toen in een stroomversnelling en zij leverden al snel aan veel warenhuizen en sportwinkels in Nederland en het buitenland. Doordat alles in eigen fabriek met de hand geproduceerd werd en hierdoor echte kwaliteit geboden werd, zijn zij als enige Nederlandse tafeltennisproducent overeind gebleven. Nog steeds worden veel producten in hun eigen fabriek in Roelofarendsveen geproduceerd, waardoor zij degelijke kwaliteit en exclusiviteit kunnen blijven waarborgen. De afgelopen jaren zijn ze behoorlijk uitgebreid en ziet u op menig tafealtennis-, tafelvoetbal- biljarttafel het Heemskerk logo staan. Inmiddels zijn de Heemskerk Sjoelbakken één van de belangrijkste op het gebied van sjoelen.

18 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Heemskerk Sjoelbak Mini-S
  Heemskerk Sjoelbak Mini-S
  € 59,95
  Voorraad:  Uitverkocht
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 2. Heemskerk Sjoelbak Mini-S inklapbaar
  Heemskerk Sjoelbak Mini-S inklapbaar
  € 59,95
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 3. HS-10 sjoelbak
  Heemskerk Sjoelbak HS-10
  € 99,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 4. Heemskerk Sjoeltafel
  Heemskerk Sjoeltafel
  € 120,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 5. Heemskerk Sjoelbak HS-20 blank
  Heemskerk Sjoelbak HS-20
  € 130,-
  Voorraad:  Uitverkocht
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 6. Heemskerk Sjoelbak HS-30 (gepersonaliseerd)
  Heemskerk Sjoelbak HS-30 (gepersonaliseerd)
  € 170,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
 7. Heemskerk Sjoelbak HS-30
  Heemskerk Sjoelbak HS-30
  € 170,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
 8. Heemskerk Sjoelbak HS-40
  Heemskerk Sjoelbak HS-40
  € 190,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 10 jaar en langer
Geen producten meer gevonden

De verschillende Heemskerk sjoelbakken

De Heemskerk sjoelbakken zijn van de oer-Hollandse producent die flink aan de weg timmert. De Heemskerk sjoelbakken zijn allemaal van goede kwaliteit. Ze hebben mini varianten voor de kleintjes onder ons. De mini Heemskerk sjoelbak is met zijn 118x28 cm  kleiner dan de officiële wedstrijdmaat van 200x40cm. Hierdoor is het spelen makkelijker en daarom extra goed geschikt voor kleine kinderen. Deze is tevens verkrijgbaar in een inklapbaar model. Verder is de Heemskerk sjoelbak HS-30 een kwalitatief hoog staand model is en super glad glijdt en geschikt is voor openbaar gebruik en bedrijven. Tenslotte is de Heemskerk sjoelbak topper HS-40 geschikt voor wedstrijden en openbaar gebruik. Van deze HS-40 is ook een opklapbaar model verkrijgbaar. U kunt uw keuze hieronder maken voor uw Heemskerk Sjoelbak. Komt u er onverhoopt toch niet uit, dan kunt u navigeren in het linker menu, informatie inwinnen uit onze kieswijzer of contact opnemen met onze klantenservice.

Speluitleg sjoelen

Sjoelen is een oud-Hollands spel dat tegenwoordig weer erg populair is. Er zijn 30 sjoelstenen nodig en een sjoelbak van ongeveer 200cm. De bak heeft aan het einde vier poortjes met daarboven 1,2,3,of 4 puntjes verwerkt. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door schijven in de poortjes te schuiven in drie beurten. Wanneer alle schijven zijn gespeeld worden degene die niet in een poortje zitten terug gehaald en is de volgende beurt en daarna nog één ronde op dezelfde manier. Nadat alle drie de beurten zijn geweest worden de punten geteld en is de volgende speler. Wie de meeste punten heeft, wint. Zo kan dit leuke spel voor jong en oud oneindig worden gespeeld.