Montage

Montage service 

Een airhockeytafel wordt doorgaans alleen op locatie gemonteerd. Alleen enkele airhockeytafels van Heemskerk kunnen gemonteerd geleverd worden. Wanneer u een airhockeytafel met montage op locatie besteld, levert en monteert de monteur deze. De kosten hiervan liggen doorgaans hoger dan gemonteerd leveren. Wanneer een airhockeytafel gemonteerd wordt geleverd, wordt deze speelklaar geleverd op het gewenste adres. Door de afmeting en het type product is de kans iets groter dat het product beschadigd tijdens het transport. Daarom is het niet aan te raden een arhockeytafel gemonteerd te laten leveren. Bent u geïnteresseerd in een van de airhockeytafels uit ons assortiment en staat hier niet bij vermeld of deze gemonteerd of met montage op locatie geleverd kan worden? Neem dan contact op met onze klantenservice om te vragen naar de montagemogelijkheden voor die specifieke airhockeytafel.

Montage op locatie

Bij een montage op locatie wordt een airhockeytafel gemonteerd bij de levering. Dit heeft als groot voordeel dat een tafel in de meeste gevallen makkelijker geleverd kan worden omdat deze in de doos binnen komt en op de plaats waar u deze wenst te hebben gemonteerd zal worden. Let op: montage op locatie is standaard op de begane grond. Wenst u een tafel op een verdieping de laten plaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De kosten voor de montage op locatie verschillen per type en formaat airhockeytafel. Deze staan doorgaans bij het product vermeld. Wanneer een airhockeytafel is besteld met montage op locatie zal deze geleverd worden op de planning en route van de monteur. Omdat dit op route moet worden ingepland zit hier een langere levertijd aan gebonden. De verwachte aanvullende levertijd staat doorgaans bij de producten vermeldt. 

Voorbereiding montage op locatie

Het is belangrijk vooraf te weten waar u de speeltafel gaat plaatsen. Het is belangrijk dat als u een tafel op locatie laat monteren dat de plek waar deze komt te staan vrij is voor de monteur om de tafel te kunnen monteren.

Er zijn een aantal punten die u kunt voorbereiden voor de levering van een gemonteerde speeltafel:

 • De plek waar de tafel komt te staan is goed toegankelijk.
 • Is de plek makkelijk te bereiken met een steekwagen?
 • Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen?
 • Past de verpakking door de deur, gang of hal (houdt de afmetingen van de verpakking bij de hand).Indien de verpakking na een deur gelijk een hoek om zou moeten, controleer dan ook goed of de benodigde draai gemaakt kan worden met de afmetingen van de verpakking

TIP: Maak een stuk karton op maat van de verpakking om te testen of deze vanaf de voordeur naar de gewenste locatie kan komen, om zeker te zijn dat dit zal gaan passen.

 • Is de plek vrij voor de plaatsing van de tafel.
 • Is de plaats recht/waterpas (dit zal voornamelijk invloed hebben op het spel zelf zodra de tafel geplaatst is).
 • Parkeergelegenheid. Kan er voor de deur geparkeerd worden of is er betaald parkeren (kosten voor betaald parkeren zijn voor de rekening van de koper).

Indien er vooraf een levering op een etage is opgevraagd zult u ook rekening moeten houden met de volgende punten:

 • Is er een lift aanwezig?
 • Is de lift groot genoeg voor de verpakking?

Indien er geen lift aanwezig is:

 • Is de trap groot genoeg voor het pakket? Kan de verpakking de draai van de trap maken? (houdt de afmetingen van de verpakking bij de hand).
 • Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen?

Voorwaarden montage op locatie

Een levering van een gemonteerde tafel is standaard op de begane grond tot de eerste drempel. Met een montage op locatie zal dit om een ruimte op de begane grond gaan waar u de tafel geplaatst wenst te hebben.

Wenst u dat de tafel op een etage wordt geplaatst of gemonteerd? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om te kijken naar de mogelijkheden. Houd hierbij wel rekening met een toeslag voor levering op een etage. Bij sommige producten staat de prijs voor een levering op een etage vermeld.

Hierbij is het uw verantwoordelijkheid dat u controleert of de airhockeytafel of verpakking dan wel door het trapgat, of in de lift past wanneer deze aanwezig is. U kunt dit nameten naar aanleiding van de maten die bij de airhockeytafel op onze website vermeld staan. Doe dit dan ook nauwkeurig om vervelende verrassingen te voorkomen. Speeltafels zijn vaak erg groot voor een standaard wenteltrap en zullen hier dan ook meestal niet door passen. Het is eventueel ook mogelijk om de maat van de tafel of de verpakking met karton na te maken en te kijken of dit zal passen.

Wanneer de monteur(s) bij u op locatie zijn en de tafel blijkt toch niet door de trap of in de lift te passen zult u aansprakelijk zijn voor de gemaakte kosten voor de montage, levering en tijd van de monteur(s). Uiteraard kunt u ons vooraf ook mailen om foto’s en afmetingen door te geven, dan kijken wij graag met u mee.

 Meerwerk: Als er op locatie meerwerk nodig is, bijvoorbeeld het vrij maken van een ruimte voor een tafel, kan dit bij vooraf overleg gedaan worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.